fbpx

АРТ КРЪГЧЕТА

ТВОРЧЕСКИ ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ НАД 6 ГОДИНИ

Едва ли има по-висше наслаждение от това да се твори!

Николай Гогол

РИСУВАНЕ

АНИМЕ

ГЛИНА

Курс по рисуване за деца над 6 години. Изучават се тахники, похвати и цветови гами в непринудена и приятна атмосфера. Уроците се провеждат като арт терапия.

Красотата, изразителността и характерното излъчване на персонажите манга и аниме стават все по -популярни сред младежите. Стремят се да ги рисуват както деца, така и възрастни. Дори хора, които никога не са се интересували от рисуване се решават да опитат. И тук възниква въпроса как да нарисуваме аниме лесна, но красиво и правилно, така че картинката да ни радва. Ако искте да опитате, заповядайте на занимание при нас.

Глината е причудлив природен материал, топъл, нежен и податлив, който може да се превърне в какво ли не, от примитивна на пръв поглед детска играчка до прекрасна ваза или свещник.

Работата с глина е не само интересно творческо занимание, което може да се превърне в хоби. Това е чудесен начин да се освободиш от натрупаната отрицателна енергия, от напрежението, да се отпуснеш, да получиш положителни емоции. Занятията са в непринудена атмосфера под формата на кръжок.

"Само там, където се събират децата, има реална възможност за забавление"

М. Маклафлин

РИТМИЧНИ ТАНЦИ И ИГРИ

Часовете по ритмични танци и игри са насочени  към раздвижване на детските творчески и физически сили. Целят движение и усвояване на основни знания и практически умения при работа с тялото и ритъма във физическото пространство (препоръчително на открито), разкриване на творческия потенциал и психофизическите възможности на децата.

Заповядайте да опитате!

КОНТАКТИ

Адрес: ул. Милко Бичев1

Телефон: 0887603787

E-mail: hello@sha.bg

Наша основна задача е да покажем, че ученето е интересно, весело и лесно!