Съществува методика, която се основава на характера на човека, и определя пиковите моменти за учене на всеки човек и мовем лесно да го приложим в домашни условия.
Винаги е интересно да надникнеш зад кулисите и да видиш как актьорите реално общуват и преживят ролите си. Ето млако интересна информация от сесиите по арт терапия. Изваждам „на светло“ едана полезна и красива игра, която спокойно може да практикувате у дома или в клас.
Основното предимство на методиката е ефективността на приложението, независимо от темперамента и характера на пациентите. Повишаването на самооценката успокоява хиперактивните и отваря затворените.
Тихото и срамежливо дете е удобно. НО как това дете ще живее занапред? Учителката му се кара в училище и в отговор то започва да гризе нокти, да се разболява, да спи лошо или намира друг начин да скрие чувствата си.
В настоящата статия ще разнищим въпроса с фината моторика. Много се говори за нея, но какво й е специалното следва да разберем. Нужно ли ни е да я развиваме? Защо? Как?

Ако сте останали любопитни какви други занятия предлагаме, може да надникнете в графика:

Имате въпроси? Обадете ни се на телефон +359 887603787

Ние сме  кръгче  от мечтатели!
Грижливо пазим детето в себе си!
Радостни и благодарни сме за всяка среща с малчуганите и затова общуването с тях превърнахме в наша професия.
Вярваме в чудеса!

© 2023 Всички права запазени